T. család Dabas

“Megerősítést, saját tapasztalatot szereztünk arról, hogy létezik egy mindenki felett álló TEREMTŐ ERŐ.

Annyit még elmondanék, mi az egész lakásunk ülő és fekvőhelyeire megkaptuk a töltést. Senkinek nem mondtuk el a családból, csak a kisfiunkat avattuk be. Nyáron anyukám 1 hétig nálunk volt, legendásan rossz alvó szegény. Minden éjszakát végigaludt!!! Persze nem tudta mitől.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“Feleség:

2003. februárjában találtunk rá az Interneten az Őserő (A teremtés titka) című írásra. Nagyon érdekesnek találtuk mindketten a férjemmel. Régebben is foglalkoztatott minket a káros földsugárzás és a vízerek okozta tünetek kiküszöbölése, eddig azonban nem volt meggyőző tapasztalatunk a témában. Elhatároztuk, hogy mi is kérjük a lakásunk semlegesítését, illetve az ágyunk feltöltését. Kíváncsian vártuk a “hatást”. Sokáig ébren voltunk, forgolódtunk, megbeszéltük mit érzünk. Ezeket az érzéseket elég nehéz lenne megfogalmazni “valami bizsergésféle”. Éjfél után aludtunk el ennek ellenére reggel fél 7-kor egyszerre és kipihenten ébredtünk. “Kicsit” leesett az állunk. Azóta állandó kapcsolatban vagyunk Zsuzsival és Ferenccel. Mindig nagy szeretettel és hálával gondolunk rájuk! Minden túlzás nélkül állíthatjuk; gyökeresen megváltozott az életünk. Egyre újabb távlatok nyíltak (nyílnak) meg előttünk. Olyan kérdésekre kapunk válaszokat, amik mindig foglalkoztattak, de senki nem tudott érdemben megfelelni rájuk. Megerősítést, saját tapasztalatot szereztünk arról, hogy létezik egy mindenki felett álló TEREMTŐ ERŐ. Tudom ez most furcsán hangzik, de működik azóta az életem az életünk. Mindig igazi társnak tartottam a férjem, ezért is örülök, hogy együtt éljük meg ezeket a változásokat. Évtizedes gátlások, félelmek, rossz érzések múltak, múlnak el folyamatosan. Olyan megértéssel társulva, amit minden emberi kapcsolatra ki tudunk és ki is szeretnénk terjeszteni. Nagy SZERETET érzés van bennünk. Annyira jó!!!

Megértem, ha valakiből kételkedést vált ki az írásom, de én csak a saját tapasztalataimat, tapasztalatainkat tudom leírni, ezt mindenkinek meg kellene tapasztalnia! Annyit még elmondanék, mi az egész lakásunk ülő és fekvőhelyeire megkaptuk a töltést. Senkinek nem mondtuk el a családból, csak a kisfiunkat avattuk be. Nyáron anyukám 1 hétig nálunk volt, legendásan rossz alvó szegény. Minden éjszakát végigaludt!!! Persze nem tudta mitől. Nem azt szeretném mondani, hogy minden áldásos esemény az ágyfeltöltés miatt történt, de ezzel kezdődött. Zsuzsi és Ferenc kitartó munkája és türelme segített minket. Bármi kérdésünk volt mindig meghallgattak, így tovább tudtunk lépni saját korlátainkon ezáltal újabb felismerések következtek.

Férj:

Mindenkinek, aki eljutott idáig és most e sorokat olvassa, tiszta szívemből merem ajánlani e kedves házaspár képességeinek kipróbálását. Tudom, hogy amit itt az internetes oldalaikon olvashatnak képességeikről az sokak legmerészebb álmain is túlmutat és ezért már inkább tűnhet szélhámosságnak mintsem valós dolognak. Higgyék el nekem sem volt könnyű kőkemény materialista világnézetemmel és felsőfokú műszaki végzettségemmel ezt a dolgot kipróbálni. Viszont mivel úgy álltam mindig is az olyan, számomra nem elképzelhető jelenségekhez, hogy ha tudtam előbb kipróbáltam, és csak utána mondtam véleményt így én voltam az aki miután ráakadt az Interneten ezekre az írásokra belevágtam. Higgyék el össze kellett szednem a “bátorságomat”, hogy a telefon után nyúljak és felhívjam Ferencet. Nekem a döntő érveim a kipróbálásra a következők voltak: Nem kell az embernek hinnie a dologban; ha úgy érzi az egyén, hogy nem működik a dolog, akkor nem kell érte fizetnie sem; valamint semmit sem kell fáradni érte mivel házhoz jönnek, illetve távolból is el tudják végezni az általuk ígért semlegesítéseket és energetizálásokat. (Úgy gondolom ennél kedvezőbb feltételekkel nem igen lehet egy dolgot kipróbálni.)

Szóval beszéltem Ferenccel és rögtön a távolból való alkalmazást kértük. Hát azt kell mondanom, nekünk nagyon bejött!!! Mindig is próbáltam a dolgokat az életemben elfogulatlanul észlelni és értékelni ezért muszáj volt magamnak is beismernem, az első pár éjszaka után , hogy az amit állítanak képességeikről az valós dolog!!! Mi az óta is tartjuk velük a kapcsolatot, mivel Zsuzsa és Ferenc egy olyan dologban is próbál a segítségünkre lenni, amit ők nem hirdetnek magukról, hogy képesek rá, de a kedvünkért megpróbálnak nekünk ennek a problémának a megoldásában segíteni. Mivel a dolog elég összetettnek mutatkozik és a megoldáshoz vezető út sem ismert, így nagyon sok dolgot próbáltunk ki együtt több száz kilométeres távolságból. Azt kell mondanom, hogy ez alatt az egy év alatt nagyon sok olyan dolgot volt szerencsénk megtapasztalni, ami a mi világunkban a “csoda” kategóriába tartozik.

Ebben a rövid leírásban messze sem lehet felsorolni mindazt a sok pozitív dolgot, amit mi kaptunk Zsuzsától és Ferenctől ezért, ha valakit még-e pár sor sem volt képes a kétségei felől feloldozni örömmel válaszolok kérdéseire telefonon vagy esetleg személyesen is ha megkeres.

Feltétlenül biztatom Önöket arra, hogy próbálják ki ezt a lehetőséget!!!”

T. család Dabas