S. A. Budapest

“Lakásunkat átrendeztük, minden éjjel felébredtem és nem tudtam tovább aludni. Kedvesem ritkábban panaszkodott, de néha ő is úgy kelt fel velem, mintha nem aludtunk volna egész éjjel. … otthon Budapesten vártam a változásokat. Kellemes enyhe bizsergés vett körül az esti órákban. Mikor lefekvéshez készülődtem, a szoba nem volt annyira “hideg”. Mindig ez volt az érzésem, mikor abba a szobába kellett bemennem. … Azóta ez is elmúlt, az alvással sincs semmi probléma.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“Lakásunkat átrendeztük, minden éjjel felébredtem és nem tudtam tovább aludni. Kedvesem ritkábban panaszkodott, de néha ő is úgy kelt fel velem, mintha nem aludtunk volna egész éjjel. Próbáltam megoldást találni és elhívtam egy radiesztétát magunkhoz. Bemérte a lakásunkat, és hatástalanította a kellemetlen sugárzásokat és vízereket. Sajnos valójában semmi változást nem érzékeltem. Tovább kutattam, majd az Interneten olvastam az Őserő c. lapot, aminek áttanulmányozása után felhívtam Uhrin Ferencet. Nagyon készséges volt, mondta ma este be is méri a lakásunkat és hatástalanítja a káros sugárzásokat. Mindez Békéscsabán történt én otthon Budapesten vártam a változásokat. Kellemes enyhe bizsergés vett körül az esti órákban. Mikor lefekvéshez készülődtem, a szoba nem volt annyira “hideg”. Mindig ez volt az érzésem, mikor abba a szobába kellett bemennem. Azóta nem érzem ezt. Az elején sokszor voltak rémálmaim, de ezt Ferenccel megbeszéltük, rengeteg feldolgozásra váró dolog volt a fejemben. Azóta ez is elmúlt, az alvással sincs semmi probléma.

Az emberek félnek minden idegentől és nem mernek áldozni “láthatatlan” dolgokra, dolgokba. Azért is értékes a módszerük, mert 1 hónap haladékot adnak mindenkinek. Ennyi idő alatt el tudom dönteni, valóban érzem-e a változást.

Utoljára 2004. februárjában beszéltünk más dolog kapcsán, amikre szintén kaptam segítséget. Ennek hatásait még várom, de tudom, nagyon sok múlik rajtam is.

Nemcsak magam, hanem minden ember nevében szeretném megköszönni azt a jóságot, amit embertársaik felé tanúsítanak.

Tisztelettel: S. A. Budapest”