R. K. Budapest

“Már a következő reggel feleségem reggel azzal ébredt, hogy nem kellett éjszaka felkelnie hátfájás miatt. Ez a pozitív változás az óta is tart. Azt nem mondhatjuk, hogy a hátfájás problémái teljesen elmúltak, de lényeges javulás következett be.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“2003. december utolsó napjaiban találkoztunk Uhrin Ferenc úrral. Feleségem, és én is már hallottunk róla, ezért szerettük volna személyesen is megismerni. Rövid beszélgetés után ő megmérte auránkat, majd megbeszéltük, hogy hol lakunk, és szeretnénk otthonunkat semlegesíteni az esetleges káros sugárzásoktól. Gyanítottuk, hogy valószínűleg azok jelenléte okozhatja a feleségem éjszakai hátfájását, melyet korábban már kórházban is kezeltek, de sajnos sűrűn előjön.

Miután megbeszéltünk még néhány dolgot, mi hazautaztunk budapesti otthonunkba. Néhány nap múlva, kaptunk egy telefonhívást Feriéktől, hogy este legyünk otthon, mert ő dolgozik a házunk mérésén.

Már a következő reggel feleségem reggel azzal ébredt, hogy nem kellett éjszaka felkelnie hátfájás miatt. Ez a pozitív változás az óta is tart. Azt nem mondhatjuk, hogy a hátfájás problémái teljesen elmúltak, de lényeges javulás következett be. További tapasztalatunk, hogy feleségem vállalkozása fellendült, korábbi forgalma majdnem megduplázódott.

Összességében elmondhatjuk, hogy Ferivel való találkozásunk óta, feleségem egészségügyi problémái, és vállalkozásával kapcsolatos sikerek jelentkeztek.

Azt gondoljuk, hogy a találkozás óta pozitív változások következtek be életünkbe.”

R. K. Budapest