R. Gy. (67 éves nyugdíjas) Gyula

“… panaszkodtam, hogy nagyon fáj a derekam, főleg reggel, amikor fel kell állnom az ágyról. Sokszor előbb négykézláb kellett ereszkednem, majd utána nehezen feltápászkodni. Az Ön segítése után 2 héttel kezdett javulni a derekam és 2 hónap után és jelenleg is olyan, mint 20 éves koromban. Minden munkát elvégzek a ház körül és bírja a terhelést.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“Kötelességemnek tartom, hogy – miután olyan sok segítséget kaptunk Öntől egészségünk visszaszerzése terén – tájékoztassuk jelenlegi állapotunkról.

Miután hirdetésére felvettük a kapcsolatot és 2002. április végén megjelent lakásunkban a következő események történtek:

1. Megbeszéltük segítésének sorrendjét és várható hatását, idejét.
2. Bemérte a vízerek hatását az egészségünkre. Mivel ez nagyon káros volt az egész lakásban Ön ezt feloldotta, megszüntette. Míg addig 25C°-ban tudtam nézni a TV-t, mert a lakásban mindig fáztam, azóta a 21C° is elég.
3. Bemérte az auránkat. Kiderült, hogy nagyon rossz. Ön ezt helyrehozta, ezáltal szervezetünk védettsége hihetetlenül javult. Azóta nem kaptunk el betegséget.
4. 2002. őszén panaszkodtam, hogy nagyon fáj a derekam, főleg reggel, amikor fel kell állnom az ágyról. Sokszor előbb négykézláb kellett ereszkednem, majd utána nehezen feltápászkodni. Az Ön segítése után 2 héttel kezdett javulni a derekam és 2 hónap után és jelenleg is olyan, mint 20 éves koromban. Minden munkát elvégzek a ház körül és bírja a terhelést.
5. 2003. őszén, felhívtam és mondtam, hogy főleg éjjel nagyon görcsölnek a lábszáraim. Előfordult, hogy éjelente 2-3-szor, ami nagy fájdalommal is járt. Az Ön segítése után 2-3 héttel kezdtek ritkulni a görcsök és mára elértem, hogy alig fordul elő havonta egyszer.

Megjegyzem, hogy az 1-3. pontban vázolt segítséget a lakásunkban, személyesen kaptuk meg Öntől, míg a 4-5. pontban leírt segítséget mint táv-közreműködést kaptuk meg.

Engedje meg, hogy jóindulatú segítségét még egyszer megköszönjük és további munkájára, közreműködésére, segítéseire a jó Isten áldását kérjük.

Tisztelettel: R. Gy. (67 éves nyugdíjas) Gyula”

Nem szoktam a referencia levelekhez megjegyzést fűzni, de itt szükségesnek tartom. Ki kell egészítsem, hogy az az olvasó is megértse, aki nem ismeri még az Őserő mibenlétét.

A hőérzetben tapasztalt jelentős javulás sok embernek hihetetlen lehet, de ez a “hagyományos” tudomány keretei között is jól belátható. A köztudatban az él, hogy a levegő hőmérsékletétől függően fázunk vagy van melegünk. Valójában a hőérzetünket számos tényező határozza meg:
– levegő hőmérséklete
– levegő páratartalma
– levegő mozgása (huzat, gyengén érzékelhető légmozgás a nyílászárok miatt)
– testünk hőszigeteltsége (ruhák, takarók, lábbelik)
– étkezés (“könnyebb” étkezés vagy böjt esetén szembetűnően érzékelhető)
– aktivitás mértéke (ülve, fekve jobban fázunk mint mozogva)
– környezetünkkel való hőcsere nemcsak érintéssel, hanem érintés nélküli energia sugárzással (Ezt mindenki kipróbálhatja pl. télen az ablak mellett tartózkodva érezhetjük, ahogy “sugárzik belőle a hideg”. A nap és a kandalló is “sugárzó” módra adja át energiáját. De finomabban ugyan ezt érezhetjük a “csak” 40 fokos kemence, tégla vagy cserépkályha mellett tartózkodva is anélkül, hogy hozzáérnénk.)

Tehát a referencia során említett hőérzet javulás a vízér káros sugárzásának semlegesítéséből adódik. Egy másik referencia nagyon szépen bemutatja, ugyan ezt a tapasztalatot.

… a lakásban tartózkodva állandóan valamiféle hidegérzésem volt, egészen borzongásszerű. Nem láz, nem vérszegénység, vagy hasonlóak, hanem a hőmérő által mutatott értéktől függetlenül fáztam, borzongtam. Amikor kimentem a lakásból és máshol voltam, akkor ez megszűnt, még az utcán lévő hidegben is. A fázásom tehát teljesen megszűnt…

Összegzésként elmondható, hogy valóban lehetséges a hőérzetünk jelentős javulása. Ugyanakkor helytelenül gondolkodunk, ha csak fűtéscsökkentési célzattal tekintünk az Őserőre. Ha a hidegérzetünkben nem játszik szerepet a káros sugárzás, vagy más behatás, akkor inkább vegyünk fel még egy réteg ruhát vagy igyunk egy meleg teát :)