Mennyi ideig tart a kezelés hatása?

Ameddig nem teszünk ellene. A részletek elolvasása és betartása segít, hogy minél tovább élvezhessük a jótékony hatásokat.

Káros sugárzások semlegesítésének tekintetében

Az Urunk által végzett semlegesítés hatályára nem határozható meg időintervallum. Az ily módon kialakított védelem elviekben soha sem szűnik meg. Viszont az épület drasztikus átalakítása (nyílászárók cseréje, falak lebontása- áthelyezése), illetve természetes, vagy természetellenes földmozgások (földcsuszamlás, földrengés, illetve föld alatti építkezés pl. alagút-fúrás, bányatevékenység) után ismét szükséges lehet a semlegesítés megismétlése. Ez a tőlünk kért egyetlen (táv)mérésből megállapítható. Több olyan referenciával is rendelkezünk, ahol a lakás kisebb (pl. festés- mázolás, tapétázás, parkettázás, galéria kialakítása) átalakítása után sem volt szükség az ismételt beavatkozásra. Viszont lakótelepi lakások (főként panel) esetén előfordulhat, hogy a közvetlen (oldalt, fent, alant) szomszéd tevékenysége oly statikus rombolást végez, mely felboríthatja a semlegesítést.

Pozitív helyek tekintetében

Az Urunk által az ülő- és fekvőhelyekhez rendelt gyógyító és pozitív energiák hatályára nem határozható meg időintervallum – elviekben soha nem szűnik meg. Viszont a tárgyak tönkretételével, kidobásával “elvész” ez a hatás is. Új tárgyak vásárlása esetén, pedig az egész kezelést meg kell ismételni. Ha a közeljövőben tervezünk új ülő- vagy fekvőhelyet vásárolni, akkor célszerű a vásárlás után kérni a kezelést. Meglévő tárgyakat pedig úgy célszerű használni, hogy azok minél tovább tartsanak.

Személy kezelésének tekintetében

A kezelés hatása addig tart, ameddig – tudatosan vagy öntudatlanul – nem teszünk az ellen. A kezelés során “tiszta lapot” kapunk, nem “tiszta életet”. Az életünkért, életünk minőségéért önmagunk vagyunk felelősek. Az, hogy egy nehéz pillanatban segítséget kérünk és kapunk Istentől, az egy kivételes ajándék. A kapott “tiszta lapra” vigyázni kell. Aki folytatja helytelen életvitelét, gondolkodásmódját újból meg fogja teremteni a problémát. Így van, akinek egy életre szól a kapott ajándék és van, akinek egy nap sem szükséges, hogy újból bajba sodorja magát. Ez már nem az Őserőn, hanem az önerőn múlik. Ennek fényében minden pillanatban éljünk úgy, hogy gondolatainkkal és cselekedeteinkkel “tiszta életet” teremtsünk. Ekkor a kapott “tiszta lap” tartósan tiszta is marad.