Kérhetem, hogy csak a káros sugárzásokat semlegesítsék?

Csak a személyre vagy csak az épületre vonatkozó kezeléseket nem vállalunk, mert mind a kettőre szükség van. Semmi értelme koszos cipővel tiszta szobába lépni, vagy tiszta ruhával koszfészekbe menni.

Azon túl, hogy nem hatékony, előfordulhat olyan eset, amikor csak az egyik elvégzésével nem várt kellemetlen tünetek jelentkezhetnek. Ezért, nem vállaljuk csak az egyiket. Megértés kedvéért mindegyikre adunk egy egy példát.

Csak az épületben lévő káros sugárzások semlegesítése és a pozitív helyek elhelyezése “idegességet, feszültséget” vagy valamilyen más jellegű kellemetlenséget produkál, abban a személyben, akit valamilyen “negatív behatás” is ér. Az érintett személyek a behatásról vagy tudnak vagy nem. A beavatkozó “intelligenciájának fejlettségétől” függ a megtévesztés és az álcázás tökéletessége. Ezért szükséges a személyek kezelése is.

Csak a személyt kezelve, az aura feltöltése érzékelhetetlenül gyorsan “hip hop elvész” az olyan “kezeletlen” lakásban, ahol a káros sugárzások azt “felemésztik”. Ez ugyan nem okoz olyan kellemetlenséget, amivel ne szembesültünk volna nap mint nap, de nem is hozza meg a kívánt eredményt. Viszont a káros sugárzások semlegesítésével és az ülő és fekvőhely alatt elhelyezésre kerülő “pozitív hely” segítségével még a fárasztó munkanap után is fel lehet töltődni. Így a kezelés során személyre szabottan “beállított” ideális auraméret hosszú távon is fenntartható. Persze, ez csak akkor érvényes, ha nem dolgozunk ez ellen tudatosan vagy öntudatlanul egészségtelen életvitellel és gondolkodásmóddal.