Hány kezelés szükséges?

Általában egy. Ténylegesen pedig tőlünk függ, mert “tiszta lapot” kapunk, nem “tiszta életet”. Tudva azt, hogy “elronthatjuk, amit Isten egy életre szánt nekünk”, már kicsit komolyabban vesszük az olvasást :-)

Káros sugárzások semlegesítése tekintetében elegendő egy alkalom. Azonban bizonyos feltételek esetén ez megszűnhet. Ismerjük meg ezeket és ennek megfelelően cselekedjünk.

Jótékony sugárzó felületek tekintetében, ha kezelés után valamikor tönkremennek azok, vagy lecseréljük azokat, akkor oda lesz a “pozitív hely”. Ha az új ülő- és fekvőhelyekhez is szeretnénk ilyet “rendelni”, akkor az egész kezelést meg kell ismételni.

Személy kezeléséhez kapcsolódó rész tekintetében általában elegendő egy kezelés. Azonban tudni kell, hogy ezzel egy “tiszta lapot” kapunk, nem egy “tiszta életet”. Az életünkért, életünk minőségéért önmagunk vagyunk felelősek. Az, hogy egy nehéz pillanatban segítséget kérünk és kapunk Istentől, az egy kivételes ajándék. A kapott “tiszta lapra” vigyázni kell. Aki folytatja helytelen életvitelét, gondolkodásmódját újból meg fogja teremteni a problémát. Ha pedig káros behatások formájában jelenik meg, akkor a legtöbb esetben az önerő kevésnek bizonyul és az Őserőhöz kell ismét fordulni a “tiszta lapért”.
Ennek fényében minden pillanatban éljünk úgy, hogy gondolatainkkal és cselekedeteinkkel “tiszta életet” teremtsünk. Ekkor a kapott “tiszta lap” tartósan tiszta is marad.