Drágának találom, mert alig érzek változást.

Vannak dolgok, aminek az értékét csak akkor tudjuk felmérni igazán, amikor már elvesztettük. Ilyen az egészség is. A legtöbben egészségesen születnek és egészségben élnek addig, ameddig. Aztán történik valami és megbetegednek. Van olyan stádium, amikor még visszaállítható az eredeti egészséges állapot és van amikor már nem, vagy nem teljesen. Ezért lehet egyszerre igaz, hogy az egészség megfizethetetlenül drága és az is, hogy teljesen ingyenes – mert az egészség egy ajándék a Teremtőtől, amely életünk végéig tarthat, ha megfelelően vigyázunk rá.

Vannak olyan emberek, akik érzik a változást, de elégedetlenek, mert “az öt nyavalyámból nem szűnt meg csak négy”. És vannak olyan emberek, aki nem éreznek semmit, de nagyon elégedettek és örömmel fizetik ki a kezelés teljes árát. Ezeket az embereket az egészség megőrzés motiválja. Ők hallottak a káros sugárzásokról és ezt a megbetegedési faktort szerették volna kiiktatni az életükből. Adott esetben maguk, vagy épp másokat megbízva radiesztéziai méréssel megbizonyosodtak a kezelés elvégzéséről. Nemhogy kevés volt ez számukra, hanem inkább “csoda” számba ment, hogy ilyen egyáltalán lehetséges. De a legtöbben azok vannak, akik érzik az életük jobbra fordulását és teljesen elégedettek azzal, amit kaptak.

Mivel anyagi okok miatt senkit nem utasítunk el, így mindenkinek szíve joga, hogy mennyire értékeli az Őserőt. Sőt. Valójában nem azért kérünk pénzt, amit a hozzánk forduló kap, hanem a mi időnket – amit rájuk fordítunk – azt kérjük, hogy becsüljék meg. Hogy az emberek éljenek vele, de ne éljenek ezzel vissza.
Aki nem tud pénzben fizetni, az tud más megoldást találni a viszonzásra. Aki nem akar fizetni – de az elégedettségét jelzi felénk – az is megtarthatja az Őserőt, mert ezzel nyíltan és őszintén elismeri Isten segítségének működését. Részünkről ezzel rendben is van. Nem ez lesz az első és vélhetően nem is az utolsó munka, amit önkéntesen végeztünk el. Ezért is vagyunk különösen hálásak azoknak, akik fizetnek, mert nélkülük az Őserő ilyen formában nem lenne elérhető.