Drágának találom a fizetésemhez viszonyítva.

Először is a fizetésen gondolkodni mindenki ráér a megtapasztalási időszak végén, amikor már egyértelműen érezzük a hatásokat. Így könnyen megállapítható, hogy a kezelés milyen valódi értéket hozott az életünkbe. Istennek való köszönetmondás után jön el az ideje annak, hogy a felénk való anyagi jellegű viszonzáson gondolkodjunk.

Nem szeretnénk, hogy anyagi okok miatt bárki is kimaradjon az Őserő nyújtotta ajándékból. Ugyanakkor viszonzás nélkül nem tartható fent a jelenlegi rendelkezésre állás. Könnyen belátható, hogy önkéntesként, munka utáni szabadidőből nem lehet akkor és annyi időt fordítani egy emberre, mintha az a munkaidőből telne.

Aki valóban szeretné viszonozni a neki szánt időt és figyelmet, az megtalálja a módját. Sok ember úgy vállal 20 évre részlet fizetést, hogy vállalja a kamatos kamat extra terhét, valamint a késés miatti elárverezést. Ehhez képest egy kezelés árának részletekben történő kifizetése úgy, hogy magunk választhatjuk meg a részletek számát és esedékességét, igazán példaértékű szolgáltatás nyújtási hozzáállás véleményünk szerint.

Mindezen túl elfogadjuk, hogy vannak, akik a pénz világában nehezen érvényesülnek. Önként vagy kényszerűségből maguk mögött hagyták a pénz használatát. Véglegesen megszabadulhatunk a kilátástalan anyagi helyzet rémképétől, ha megismerjük az alternatív megoldásokat.