A. K. Los Angeles (USA)

“Az eletem napok alatt fordult jobbra a kezeles utan. A legjobban ugy tudom szavakba onteni, hogy ugy ereztem mintha valami melyen belulrol kezdett volna engem taplalni.

Akarki bejott eddig a lakasomba amiota a kezeles megtortent, mindenki megemliti hogy milyen jo erzes nalam lenni. Az “erzekenyebb” barataim pedig egyenesen kijelentik hogy nalam valami nagyon jo energia van jelen.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“En az Osero honlapot 2005 Szeptember elejen fedeztem fel. Szinte az egesz honlap tartalmat azonnal elolvastam, es hatalmas megkonnyebbulest ereztem ezutan. Azonnal elhataroztam, hogy kapcsolatot szeretnek teremteni az Uhrin hazasparral. Nekem az volt az erzesem, hogy vegre ratalaltam a nekem megfelelo es szukseges segitsegre, mert ugy ereztem hogy kellett valami ami kimozdit engem abbol a lelki es spiritualis allapotbol amiben akkor voltam.

Az eletem napok alatt fordult jobbra a kezeles utan. A legjobban ugy tudom szavakba onteni, hogy ugy ereztem mintha valami melyen belulrol kezdett volna engem taplalni. Most is ahogy irom ezeket a szavakat, ujra erzem hogy jon a felszinre az a megnyugvas es boldogsag ami azota jelen van bennem. Az eletem minden teren pozitiv valtozas van, sokszor szinte azt sem tudom merre kapjam a fejem, annyira “beindult” az eletem a kezeles ota.

Akarki bejott eddig a lakasomba amiota a kezeles megtortent, mindenki megemliti hogy milyen jo erzes nalam lenni. Az “erzekenyebb” barataim pedig egyenesen kijelentik hogy nalam valami nagyon jo energia van jelen.

Erre volt szuksegem.
Koszonom.

Udvozlettel,
A. K. Los Angeles (USA)”